Lirik Lagu Banyu Langit-Didi Kempot

Rabu, 16 September 2020 13:59 Reporter : Endang Saputra
Lirik Lagu Banyu Langit-Didi Kempot Didi Kempot dalam kenangan. ©Fimela.com/Bambang E Ros

Merdeka.com - Judul: Banyu Langit

Cipta: Didi Kempot

Sworo angin angin sing ngeridu ati

Ngelingake sliramu sing tak tresnani

Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi

Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

Ngalemo ngalem neng dadaku

Tambanono roso kangen neng atiku

Ngalemo ngalem neng aku

Ben ra adem kesiram udan ing dalu

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan

Watu gedhe kalingan mendunge udan

Telesono atine wong seng kasmaran

Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo

Melu krungu swaramu ngomongke opo

Ademe gunung merapi purbo

Sing ning langgran wonosari jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe

Pamit esuk lungane ra nganti sore

Janjine lungane ra nganti semene suwene

Nganti kapan tak enteni sak tekane

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan

Watu gedhe kalingan mendunge udan

Telesono atine wong seng kasmaran

Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo

Melu krungu swaramu ngomongke opo

Ademe gunung merapi purbo

Sing ning langgran wonosari jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe

Pamit esuk lungane ra nganti sore

Janjine lungane ra nganti semene suwene

Nganti kapan tak enteni sak tekane [end]

Topik berita Terkait:
  1. tag
  2. Lirik Lagu
  3. Arti Lirik Lagu
  4. Jakarta
Komentar Pembaca

Ingatlah untuk menjaga komentar tetap hormat dan mengikuti pedoman komunitas kami

Be Smart, Read More

Indeks Berita Hari Ini