Lirik Pamer Bojo - Didi Kempot

Rabu, 5 Mei 2021 16:54 Reporter : Didi Syafirdi
Lirik Pamer Bojo - Didi Kempot Kangen Nickerie Feat. Dory - Didi Kempot. Kangen Nickerie Feat. Dory - Didi Kempot ©2020 Merdeka.com/YouTube/ Didi Kempot Official Channe

Merdeka.com - Koyo ngene rasane wong nandang kangen

Rino wengi atiku rasane peteng

Tansah kelingan kepingin nyawang

Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti seprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku

Nanging bojo anyar

Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar

Sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali

Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti seprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku

Nanging bojo anyar

Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar

Sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali

Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku

Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku [did]

Topik berita Terkait:
  1. tag
  2. Lirik Lagu
  3. Jakarta
Komentar Pembaca

Ingatlah untuk menjaga komentar tetap hormat dan mengikuti pedoman komunitas kami

Be Smart, Read More

Indeks Berita Hari Ini