Lirik Lagu Stasiun Balapan - Didi Kempot

Jumat, 20 November 2020 07:55 Reporter : Endang Saputra
Lirik Lagu Stasiun Balapan - Didi Kempot Didi Kempot dalam kenangan. ©Fimela.com/Bambang E Ros

Merdeka.com - Judul: Stasiun Balapan

Ning stasiun balapan

Kuto solo sing dadi kenangan

Kowe karo aku

Naliko ngeterke lungamu

Ning stasiun balapan

Rasane koyo wong kelangan

Kowe ninggal aku

Ra kroso netes eluh ning pipiku

Da a... Dada sayang

Da... Slamat jalan

Reff:

Janji lungo mung sedelo

Jare sewulan ra ono

Pamitmu naliko semono

Ning stasiun balapan solo

Jare lungo mung sedelo

Malah tanpo kirim warto

Lali opo pancen nglali

Yen eling mbok enggal bali [end]

Topik berita Terkait:
  1. tag
  2. Lirik Lagu
  3. Arti Lirik Lagu
  4. Jakarta
Komentar Pembaca

Ingatlah untuk menjaga komentar tetap hormat dan mengikuti pedoman komunitas kami

Be Smart, Read More

Indeks Berita Hari Ini